...

Drukwerk en drukwerkinkoop

Drukwerk is stukproductie op bestelling

Drukwerk en drukwerkinkoop

Drukwerkinkoop is een vak apart. Bijna alles is mogelijk, maar ook overal zit een kostenplaatje aan. Juist omdat de grafische sector zo complex is, is het voor veel mensen niet helder wat er allemaal mogelijk is. Wimzelf kan u hierbij helpen.

Door vooraf te inventariseren wat de doelstelling is van het drukwerk, en aan welke specifieke eisen het moet voldoen, is het mogelijk om veel geld te besparen door het drukwerk op de juiste manier in te kopen.

Drukwerkinkoop verdeel ik in drie categoriƫn:

01

Budgetdrukwerk

Wanneer de kwaliteitseisen van het drukwerk minder zwaar wegen dan de kosten, bijvoorbeeld wanneer u snel zoveel mogelijk mensen wilt bereiken, dan spreek ik van budgetdrukwerk. Natuurlijk hou ik altijd rekening met een optimale prijs-kwaliteit verhouding, maar juist wanneer de prijs zwaarder weegt dan de kwaliteit is er veel geld te besparen.

02

Kwaliteitsdrukwerk

Andersom kan het natuurlijk ook het geval zijn. Als er veel belang gehecht wordt aan de kwaliteit dan loeren teleurstellingen al snel om de hoek. Door mijn kennis en uitgebreide netwerk vind ik altijd de juiste oplossing, en daarbij hou ik het kostenplaatje ook nog in de gaten.

03

MVO

Ook drukwerk kan maatschappelijk verantwoord ingekocht worden. Denk hierbij niet alleen aan duurzaam produceren door gebruik te maken van papier met het milieukeurmerk, milieuvriendelijke inkten en materialen en het gebruik van duurzame energie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent bijvoorbeeld ook rekening houden met de regio.

Bel 06-48731339 of stuur me een bericht.

Neem contact op